Uncategorized

Lite tips på nya serier ni måste se

2017 är ett bra år för alla serieälskare. Det här året kommer det nämligen introduceras en hel del nya serier på både Netflix, HBO och Viaplay. Jag kollar främst på Netflix men jag har även Viaplay. Jag är så spänd på det här året och kommer verkligen att försöka ägna all min lediga tid om kvällarna att kolla serier. Efter ett jag först tränat såklart, träningen går före. Det är så rofyllt att krypa ner i sängen om kvällarna när man ska gå och lägga sig och sätta på någon bra serie som man kollar på några avsnitt innan man somnar. Det är bland det bästa jag vet faktiskt. Särskilt efter en lång dag på jobbet följt av hård träning är det väldigt skönt att bara kunna drömma sig bort i filmvärlden och låta sig dras med i handlingen. Ibland kan jag glömma bort tiden och bli sittandes (eller liggandes i sängen) i flera timmar framför tv:n bara för att serien jag kollar på är så himla bra och spännande. Jag tänkte jag skulle presentera några av de serier som kommer bli tillgängliga detta år via dessa tjänster.

Nya serier 2017

”Saknad” säsong 1 blir tillgänglig på C More. Det är den svenska originalserien regisserad av Colin Nutley som handlar om ett morddrama i det svenska bibelbältet. I huvudrollerna ser man inga mindre än Helena Bergström och Molly Nutley. På Netflix i februari kommer ”Sherlock” säsong 4 ut och det ska bli spännande. Vi får alltså se mer av den socialt missanpassade mästerdetektiven som håller sig på Baker Street. Det ska bli väldigt kul att se. Ett bra tips till er alla som gillar gåtor och deckare. ”Six” är en ny miniserie som kommer ut på HBO i januari 2017 och handlar om en amerikansk specialstyrka som är på ett uppdrag i Afghanistan i syfte att eliminera en talibanledare. Det visar sig att en av amerikanerna samarbetar med terroristerna vilket leder till att allt går snett. En spännande serie som verkligen rekommenderas. Säsong 2 av ”Outsiders” kommer i januari till Viaplay och handlar om stridigheter mellan ett gäng bergsfolk samt ett kolgruvesamhälle som har en önskan om att exploatera miljön som de bor i.