Uncategorized

Ny dator!

Jag har äntligen köpt en ny dator. Efter flera månaders av gnäll över min gamla dator har jag äntligen tagit tag i saken och köpt mig en ny laptop. Lyckan är enorm. När det kom till valet av laptop blev jag först lite kluven vilken jag skulle välja. Tidigare har jag varit fast bestämd över att jag skulle köpa den nya MacBook Air men när det väl kom till krita blev jag först lite osäker. Anledningen till detta är för att jag börjat fundera på nackdelarna med att äga en Apple-produkt. Deras produkter är väldigt bra, absolut. Jag har själv en iPhone idag så jag vet att det är bra grejer. Jag blev dock lite fundersam över begränsningarna som finns med Apple. De är väldigt låsta och kan bara kombineras och synkas med Apples egna tillhörande produkter. Man kan inte heller modifiera utseendet på sin dator som man kan göra med en PC och Windows 10 till exempel. Men efter mycket om och men valde jag till slut ändå att köpa den nya MacBook Air.

Varför jag valde MacBook Air

Anledningen är ändå ganska enkel, jag har övriga Apple-produkter och jag är väldigt nöjd med deras felfria fungerande. Den nya MacBook Air är dessutom väldigt stilren och ger ett lyxigt intryck, precis som jag vill ha det. Jag valde till slut kvalitet framför flexibilitet och roliga inställningar som man kan göra på en Windows 10 och valet föll då på ytterligare en Apple-produkt. Jag gillar den nya prestandan i denna nya MacBook Air och jag valde varianten med ganska stort RAM-minne för bästa kvalitet. Men den här laptopen kan jag synka den med min iPhone vilket gör att jag alltid har med mig allt oavsett vilken enhet jag bär med mig. Det tycker jag är en stor fördel med den här MacBook Air, förutsatt att man äger en iPhone då såklart, vilket jag gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *