Uncategorized

Utekväll med vännerna

Igår var det dags för utekväll i Eskilstuna med grabbarna och det blev lika lyckat som alltid. Det var ett tag sen vi gick ut nu så det var extra roligt igår faktiskt. Vi började med att träffas hemma hos mig på lite fördrinkar och snack. Flera av oss hade inte setts på några veckor och hade därmed såklart mycket att snacka om. Vi drack lite drinkar, spelade lite poker och snackade. En väldigt trevlig förfest eller tillställning. Sedan fortsatte såklart kvällen på ”Grappa Bar” där det serveras härligt goda italienska rätter som också är inspirerade av det skandinaviska köket. Här finns dessutom väldigt goda viner samt självklart den italienska drycken Grappa som man bara måste testa när man besöker det här stället. Grappa Bar bjuder på en väldigt gemytlig och charmig miljö som bjuder på äkta kvalitet. Det blev en god middag här och därmed en mycket trevlig start på kvällen.

Utekvällen fortsätter

Vi hängde ett bra tag på Grappa Bar och satte oss efter middagen i baren och drack några öl till och snackade. Men efter några timmar bestämde vi oss för att dra vidare. Då gick vi vidare till ”Upstairs Nightclub”, Eskiltunas absolut största nattklubb. Här brukar det vara ett rejält drag och var den här kvällen inget undantag heller. Dessutom spelar ofta en hel del bra band på klubben vilket är extra roligt. Den här kvällen var det inga mindre än Les Deux som stod på scenen. Det blev ett riktigt bra drag och god stämning bland alla klubbgäster.

Vi spenderade många timmar inne på nattklubben och sjöng med och dansade till Les Deux och sedan även till DJ:n när han tog över. När det började närma sig stängning tyckte vi att det var dags att dra vidare så då blev det den obligatoriska utekvällshamburgaren på Burger King. Det smakar alltid extra gott när man druckit lite och varit ute en hel kväll med vännerna. Efter hamburgaren var det bara sängen som väntade där hemma, det var så skönt att komma hem. Men jag kan summera kvällen som att det var verkligen en lyckad kväll från början till slut och Upstairs Nightclub levererade, som alltid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *